کتاب غرور و تعصب
خرید کتاب غرور و تعصب ، چه کسی هست که فیلم بیهمتای غرور و تعصب را ندیده باشد و محو دیالوگهای حیرتانگیز آن نشده باشد؟ حالا تصور کنید کتاب Pride and Prejudice را بخوانید، کتابی که مرجع این فیلم بوده و بسیار فراتر از آن خواننده را جذب خود میکند. کتاب Pride and Prejudice رمانی بینظیر نوشتهی جین آستن و شاید به جرات بتوان گفت جزو معروفترین رمانهای عاشقانهی جهان است. Jane Austen را در ایران با کتابهای زیادی میشناسند اما کتاب Pride and Prejudice یا همان غرور و تعصب از برترین آثار این نویسندهی مشهور در سراسر جهان است. رمان غرور و تعصب از مشهورترین آثار جین آستن همواره جزو کتاب برتر جهان شناخته میشود. از قصهی این کتاب بارها و بارها در سینمای جهان، هالیوود، بالیوود، سینمای مکزیک ایران و اکثر کشورها اقتباس شده است.
کتاب غرور و تعصب دربارهی داستان خانوادهی بنت است؛ خانوادهای که پنج دختر دارند و تمام داستان حول ماجراهای ازدواج کردن این دخترها میگذرد اما چنان جذاب است که بیش از ۲۰۰ سال است که مردم کتاب Pride and Prejudice را میخوانند؛ از دختر و پسر گرفته تا زن و مرد فیلمهای آن را میبینند و هرگز تکراری نمیشود. در کتاب غرور و تعصب شخصیت جین که دختر بزرگ خانواده است بیشتر از همه به شخصیت نویسندهی داستان، جین آستن شباهت دارد و در واقع کاراکتر جین را از روی خود نوشته است. از دیگر شخصیتهای پررنگ کتاب Pride and Prejudice خواهر سرزنده و شاد جین است به نام الیزابت. تمام شخصیتهای داستان غرور و تعصب ازدواج میکنند؛ یکی با آقای دارسی، مردی مغرور و متکبر و دیگری با پسری محجوب و خجالتی. در این کتاب دیالوگهایی بسیار قوی نوشته شده است که با خواندن آنها گذشت زمان احساس نمیشود.
درباره کتاب Pride and Prejudice
کتاب Pride and Prejudice از نویسندهی معروف انگلیسی، جین آستن که به صورت کتاب زبان اصلی در انتشارات جنگل و در ژانر کتابهای زبان اصلی کلاسیک و ادبی ارائه میشود، با نثر جذاب و هنرمندانهی خود، مانند یک رمان انگلیسی یا یک رمان زبان اصلی میتواند کتابخوانها و رماندوستهای زیادی را به خود جلب کند. خرید کتاب زبان اصلی غرور و تعصب میتواند از بهترین تجربههای شما باشد. کتاب Pride and Prejudice از معروفترین آثار نوشته شده توسط جین آستن است که در ایران نیز از معروفیت بالایی برخوردار است.
قسمتهایی از کتاب Pride and Prejudice
“بینگلی به قضاوت و نظرات دارسی اعتماد زیادی داشت و در درک و فهم، دارسی بهتر از او بود. گرچه بینگلی کاملاً بینقص به نظر میرسید اما دارسی باهوشتر و در عین حال مغرور، خوددار و مشکلپسند هم بود. دارسی با ادب و نزاکت بود اما رفتارش چنگی به دل نمیزد و از این نظر، دوستش کاملاً برتر از او بود.”
“وقتی آقایان آمدند و چای خوردن هم به پایان رسید، میز بازی چیدند. لیدی کاترین، سر ویلیام و آقا و خانم کالینز نشستند تا حکم چهار نفره بازی کنند. چون دوشیزه دو بورگ دلش خواست کازینو بازی کند، دو دختر دیگر مفتخر شدند به این که به خانم جنکینسن ملحق شوند تا پای بازی جور شود. بازیشان خیلی کسل کننده بود. به ندرت کلمهای ادا میشد که خارج از بازی باشد. مگر موقعی که خانم جنکینسن اظهار نگرانی میکرد که مبادا دوشیزه دوبورگ زیاد گرم یا زیاد سردش باشد، یا زیاد یا کم نور به چشمش بخورد. در آن یکی میز، حرف و صحبت بیشتر بود.”
“لیدی کاترین طبق معمول داشت حرف میزد… اشتباهات سه نفر دیگر را گوشزد میکرد یا فلان واقعه را که برای خودش پیش آمده بود نقل میکرد. آقای کالینز هم کارش موافقت کردن بود با هر دُری که سرکار علیّه میسُفت، تشکر کردن از بانویش به خاطر هر ورقی که خودش میبرد، و معذرت خواهی کردن از این که به خیال خودش زیاد برده بود. سر ويليام زیاد حرف نمیزد. داشت حافظهاش را از وقایعی که نقل میشد و اسامی اصیل زادگانی که برده میشد پر میکرد.”
درباره نویسنده Pride and Prejudice
جین آستن بانوی نویسندهی قرن ۱۸ و ۱۹ انگلیسی از معدود زنان نویسندهی جهان است که تاثیرگذارترین کتابها را در ادبیات غرب نوشته است. Jane Austen در ۱۶ دسامبر ۱۷۷۵ در جنوب شرقی انگلستان در خانوادهای ثروتمند و پر فرزند به دنیا آمد و در طی زندگیاش تنها چند بار به لندن سفر کرد. رمانهای جین آستن از پرخوانندهترین آثار ادبیات جهاناند که بیش از ۲۰۰ سال است نسلهای زیادی از خوانندگان را با خود همراه ساختهاند. کتاب غرور و تعصب از از معروفترین رمانهای جین آستن است. Jane Austen که نوشتن را از دوران کودکی و نوجوانی آغاز کرده بود چهار کتاب معروف عقل و احساس، مانسفیلد پارک، غرور و تعصب و اما را در طول زندگی خود نوشت و به چاپ رساند. جین آستن دو کتاب چاپشدهی دیگر نیز قبل از مرگش دارد و کتاب هفتم او نیز نیمه نوشته مانده است. جین آستن برخلاف قهرمانهای رمانهایش هرگز ازدواج نکرد اما نویسندهای صاحب سبک در ادبیات جهان شد. آثار بسیار معروف این بانوی نویسنده در ایران نیز بارها با ترجمههای مختلف منتشر شدهاند. جین آستن ابر بانوی نویسندگان جهان در ۴۱ سالگی در اوج جوانی به دیار باقی شتافت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.